Užijte si skvělou a vzrušující zábavu se sázkovou kanceláří Mostbet v České republice. Na této platformě můžete vždy sázet na sport nebo hrát v online kasinu. Pokud jde o podmínky pro hráče, lze je právem označit za nejlepší, protože jsou zde vysoké kurzy, velké množství her, různé bonusy a promo akce, bonusy bez vkladu Mostbet, stejně jako sázky zdarma a roztočení zdarma. A abyste se ani na cestách nenudili, vytvořili jsme pro vás pohodlnou mobilní aplikaci.
› právě se nacházíte › úvodní stranaKostýmované prohlídky kláštera

Kostýmované prohlídky kláštera


Kostýmované prohlídky kláštera


Městské muzeum v Kadani si pro vás letos připravilo kostýmované prohlídky kláštera Tři poutníci, které připomenou zbožnou pouť tří diplomatů; Jana Filipce, Štěpána Zápolského a Hynka z Poděbrad. Tři vyslanci krále Matyáše Korvína se na pouť vydali před 540 lety roku 1478, kdy navštívili františkánský klášter se zázračným oltářem Čtrnácti svatých pomocníků. Na prohlídku večerního kláštera za svitu svíček můžete vyrazit 14. července, 18. srpna nebo 8. září, vždy od 19, 20, 21 a 22 hodin. Doporučujeme rezervaci lístků na e-mailu liebscher@kultura-kadan.cz, nebo na telefonu 602 104 242. Vstupné 90 Kč, snížené 50 Kč.

 

Prohlídkové okruhy a ceník

Vyberte si prohlídkový okruh a rezervujte si svou prohlídku.

› více

14 svatých Pomocníků

Čtrnáct svatých Pomocníků je skupina svatých uctívaných společně v římskokatolické církvi, jejichž přímluva má být obzvláště účinná především proti různým nemocem.

› více

Svatováclavské vinobraní

Víno ke Kadani patří už od středověku, viniční právo udělil městu císař Karel IV.

› více

Medové odpoledne

Srpnové nedělní odpoledne ve znamení medu, medoviny a dalších včelích produktů.

› více

Kadaňské kulturní léto

Kadaňské kulturní léto probíhá na atraktivních místech města Kadaně. Františkánský klášter a jeho zahrady nejsou výjimkou. V rámci kulturního léta zde probíhají pohádky pro děti, divadelní představení a koncerty různých žánrů. Milovníky filmů potěšíme i promítáním po širým nebem.

› více

Dechové orchestry

Festival dechových a jazzových orchestrů ZUŠ organizuje místní Základní umělecká škola Klementa Slavického tradičně v druhé polovině června.

› více