Užijte si skvělou a vzrušující zábavu se sázkovou kanceláří Mostbet v České republice. Na této platformě můžete vždy sázet na sport nebo hrát v online kasinu. Pokud jde o podmínky pro hráče, lze je právem označit za nejlepší, protože jsou zde vysoké kurzy, velké množství her, různé bonusy a promo akce, bonusy bez vkladu Mostbet, stejně jako sázky zdarma a roztočení zdarma. A abyste se ani na cestách nenudili, vytvořili jsme pro vás pohodlnou mobilní aplikaci.
› právě se nacházíte › úvodní stranaInformace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Pro zajištění vedení dokumentace Kulturní zařízení Kadaň, Čechova 147, 432 01 Kadaň ( dále jen KZK) zpracovává KZK jen ty osobní údaje, které musí zpracovávat na základě platných zákonů a nařízení, nebo jsou nutné pro plnění smlouvy a vždy v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (Obecné nařízení o ochraně osobních údajů)

O zaměstnancích zpracovává KZK v rámci personální a mzdové agendy a BOZP údaje dle zákona: 262/2006 Sb.,   592/1992 Sb., 48/1997 Sb.,   586/1992 Sb.,   187/2006 Sb.,   155/1996 Sb., 99/1963 Sb., 89/ 2012 Sb., tyto osobní údaje: jméno, příjmení, datum a místo narození, místo bydliště, korespondenční adresa, rodné číslo, rodinný stav, státní příslušnost, číslo občanského průkazu, počet dětí, osobní údaje osob blízkých, vzdělání, zdravotní pojišťovna, příjmy.

O jiných osobách, které jsou ve smluvním vztahu ke správci (např. dodavatelé zboží a služeb, účastníci kursů nebo nájemci) zpracovává KZK pouze údaje které jsou nezbytné pro plnění smlouvy. Typicky Jméno, příjmení, bydliště, sídlo firmy datum narození.

Způsob zpracování osobních údajů

Zpracování osobních údajů provádí správce. Zpracování je prováděno v sídle správce jednotlivými pověřenými zaměstnanci správce, příp. zpracovatelem. Ke zpracování dochází prostřednictvím výpočetní techniky, popř. i manuálním způsobem u osobních údajů v listinné podobě za dodržení všech bezpečnostních zásad pro správu a zpracování osobních údajů. Za tímto účelem přijal správce technickoorganizační opatření k zajištění ochrany osobních údajů, zejména opatření, aby nemohlo dojít k neoprávněnému nebo nahodilému přístupu k osobním údajům, jejich změně, zničení či ztrátě, neoprávněným přenosům, k jejich neoprávněnému zpracování, jakož i k jinému zneužití osobních údajů. Veškeré subjekty, kterým mohou být osobní údaje zpřístupněny, respektují právo subjektů údajů na ochranu soukromí a jsou povinny postupovat dle platných právních předpisů týkajících se ochrany osobních údajů.

Doba zpracování osobních údajů je vždy v souladu se lhůtami uvedenými v příslušných smlouvách, ve spisovém a skartačním řádu správce či v příslušných právních předpisech jde o dobu nezbytně nutnou k zajištění práv a povinností plynoucích jak ze závazkového vztahu, tak i z příslušných právních předpisů.

V souladu se čl. 12 GDPR informuje správce na žádost subjektu údajů subjekt údajů o právu na přístup k osobním údajům a k následujícím informacím: účelu zpracování, kategorii dotčených osobních údajů, příjemci nebo kategorie příjemců, kterým osobní údaje byly nebo budou zpřístupněny, plánované době, po kterou budou osobní údaje uloženy, veškeré dostupné informace o zdroji osobních údajů, pokud nejsou získány od subjektu údajů.

Každý subjekt údajů, který zjistí nebo se domnívá, že správce nebo zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života subjektu údajů nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může: Požádat správce o vysvětlení. Požadovat, aby správce odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o provedení opravy, doplnění nebo vymazání osobních údajů. Je-li žádost subjektu údajů shledána oprávněnou, správce odstraní neprodleně závadný stav. Nevyhoví-li správce žádosti subjektu údajů, má subjekt údajů právo obrátit se přímo na dozorový úřad, tedy Úřad na ochranu osobních údajů. To nevylučuje, aby se subjekt údajů obrátil se svým podnětem na dozorový úřad přímo. Správce má právo za poskytnutí informace požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

Na KZK je možné se k uplatnění práv v oblasti osobních údajů obracet, emailem nebo osobně v kanceláři KZK Výše uvedenými způsoby je možné se v relevantních případech na KZK obracet za účelem uplatnění práva na přístup k osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti zpracování, jakož i při uplatnění práva na přenositelnost údajů a dalších práv podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Výše uvedenými způsoby se mohou subjekty údajů na KZK obracet v případě údajů zpracovávaných na základě souhlasu rovněž za účelem odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů

Kontaktní údaje správce osobních údajů

Kulturní zařízení Kadaň, Čechova 147, 432 01 Kadaň, IČO: 75110245 (dále jen „Správce”)
mail: reditel@kultura-kadan.cz tel: 602 104 245

kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: Ing. Josef Kolařík tel: 777 319 140
mail dpo.kadan@gmail.com

 

Prohlídkové okruhy a ceník

Vyberte si prohlídkový okruh a rezervujte si svou prohlídku.

› více

14 svatých Pomocníků

Čtrnáct svatých Pomocníků je skupina svatých uctívaných společně v římskokatolické církvi, jejichž přímluva má být obzvláště účinná především proti různým nemocem.

› více

Svatováclavské vinobraní

Víno ke Kadani patří už od středověku, viniční právo udělil městu císař Karel IV.

› více

Medové odpoledne

Srpnové nedělní odpoledne ve znamení medu, medoviny a dalších včelích produktů.

› více

Kadaňské kulturní léto

Kadaňské kulturní léto probíhá na atraktivních místech města Kadaně. Františkánský klášter a jeho zahrady nejsou výjimkou. V rámci kulturního léta zde probíhají pohádky pro děti, divadelní představení a koncerty různých žánrů. Milovníky filmů potěšíme i promítáním po širým nebem.

› více

Dechové orchestry

Festival dechových a jazzových orchestrů ZUŠ organizuje místní Základní umělecká škola Klementa Slavického tradičně v druhé polovině června.

› více